Albisteak

Inmobiliaria Etxarre

img

.

Goierrik partida, lasai eta nahiko erritmo erlaxatuarekin hasi zuen, eta horren ondorioz,eraso puntuagarri eskasa izan zen, oso zaila zen jaurtiketa erosoak lortzea. Hala ere,arerioak arrakasta handia izan zuen hiruko jaurtiketen aurrean. Modu honetanberdinduta amaitu genuen lehen 10 minutuen amaieran.
Bigarren laurdenean Ointxeko jokalariak gehiago finkatu ziren kantxan, erasoan
erraztasun handiagoarekin jokatu zuten.
Orain 1x1ekoa uztailatik gertuago amaitu zen,eta horrek jaurtiketetan arrakasta portzentajea handitu zuen.
Bertakoak partidaren erritmoa jartzen saiatu ziren, irmo defendatuz, eta erasoan lasai mantenduz.
Hirugarren laurdenak berdintasunarekin jarraitu zuen markagailuan. Orain bi taldeak berdinduta zeuden, eta goierritarrak 10 minutu hauen amaieran hasi ziren partida erritmoa inposatzen. Partidaren erritmoa markatzea lortu arren, hiruko jaurtiketetan egindako arrakasta handiak laurden honetako azken minutuetan puntuetan abantaila lortu zuten arrasatearrek.
Goierritarren azken laurdenerako irteera oso bizia izan zen, puntuen aldea murrizteko borrokan, eta horrek jokoan jarri zituen. Hala ere, azken laurdenean jokalariek ahaleginak eta joko ona egin arren, goierritarrek ezin izan zuten irabazi (51-37).