GOIERRI DESVILL PUBLICIDAD vs EASO BASKET UREPEL

.

Partidu polita eta intentsitatezkoa izango zela pentsauta geneukan eta ala izan zen.

Lehenengo laurdenena, goierri taldea nahiko lokartuta atera ziren, eta easokoek akats
horren bitartez 8-20eko partzialarekin bukatu zuten lehen zati. Baina bigarren laurdena ez zen
beste gauzatik izango, iada easokoek 13ko abantailarekin joan ziren deskantsora, markagailuak
21-34 ekoa jarriz.

Bigarren zatian, goierri taldeak martxa ezberdin bat jarriz eta defentsa eta eraso zuzen bat
eginez, markagailuari buelta ematea lortu zuten 44-42koa jarriz. Azkeneko laurdenera iritsiz,
laurdena oso parekatuta egon zen, bi taldeek kanastak trukatuz, eta amaiera zirraragarri bat
jarriz partidua berdinketarekin amaitu zen 60-60

Prorrogara iristea tokatu zen eta partidua oso polita izan zenen, azkeneko segundu arte
markagailuan ez zen alde handirik egon

Azkenik gorri taldea garaipenarekin joan zen etxera lan on bat eginez, 77-75 bukatuz.