Albisteak

MONDRAGON UNIBERTSITATEA……...36 GOIERRI U.Z. BALEIKE………………….79

img

Arrasateko Musakola kiroldegian jokatutako partida

Arrasateko Musakola kiroldegian jokatutako partida 2021-11-21eko igandean, 12: 00etan.

Partida beroketa labur baten ondoren hasten da, nahiz eta ordubete lehenago iritsi eta partida baino 10 minutu lehenago baloirik eskuratu ez.Goierri hasieratik kontraerasora atera da eta alarde handirik gabe 8-18koarekin kokatu da lehen laurdenaren amaieran. Bigarren laurdenean, eta aurkako taldeari defendatzera jaistea kostatzen zitzaiola ikusita, defentsan indartuz eta azkar jokatuz 5-22ko partzialarekin partida hautsi da, atsedenaldira 13-40rekin iritsi arte.

Bigarren zatian, Goierri defentsak eta erasoak praktikatzen arituko da , aurrerago beharrezkoak izan daitezkeenak. Luze iritzitako partida amaituko da 36-79 argi batekin. Aipatzekoa da gure jokalari guztien lan ona, jarrera eta diziplina bikaina adierazi baitute uneoro.

“Mondrari” dagokionez, jokalari onak dituztela esan behar da, horien artean 11 Ayastuy zenbakia eta 44 Zabala zenbakia nabarmentzen direlarik, 11 puntu bakoitzarentzat, 36 guztira.